ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Ασφάλεια συναλλαγών.
Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η Viva Payments έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η Viva δεν τηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά της. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα των πελατών της Viva είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της Viva, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια πληρωμών της Viva Payments μπορείτε να βρείτε εδώ.
1. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.
Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής προπληρωμένης κάρτας. Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, οδηγείστε αυτόματα στην απόλυτα ασφαλή ιστοσελίδα της Viva Payments όπου γίνεται και η πληρωμή με χρήση της κάρτας σας. Η Viva Payments δέχεται μόνο κάρτες VISA, MasterCard και American Express οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.
2. Μέσω Paypal.
Το Paypal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής ηλεκτρονικά με χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας και μια ιδανική λύση για διεθνής συναλλαγές. Τα οικονομικά σας στοιχεία δεν κοινοποιούνται στο κατάστημα μας παρά μόνο τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνση αποστολής. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την χρήση του, το paypal δεσμεύει το ποσό και μόνο της παραγγελίας σας και η χρέωση γίνεται όταν αυτή επιβεβαιωθεί από το κατάστημα μας. Η Εταιρεία δεν κρατά στοιχεία Πιστωτικών Καρτών.
3. Με αντικαταβολή.
Εφόσον έχετε επιλέξει την αντικαταβολή, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Το κόστος χρέωσης της αντικαταβολής είναι 3€ επιπλέον ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Για ποσά άνω των 200 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 50% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό μας και εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση.
4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την λήψη αντιγράφου της εντολής πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με Fax στο 2310788260 ή με e-mail στο klonara.carpets@otenet.gr
Τράπεζα
Πειραιώς
IBAN
GR 4101722390005239021299121
Δικαιούχος
ΠΑΥΛΟΣ ΚΛΩΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.